BabyBox 2018

As many of you don't know, we are expecting our first baby! How exciting yet scary because from then on you're responsible for another human being, and everything that you do, they're taking notes and look up to you. So you're their guide, role model, a parent, adviser, protector and what not - it's a full-time job for the rest of your life, basically. It's going to be a beautiful journey though, something to learn for all of us. 

Therefore I went to get this free box after signing up to the BabyBox from Lastentarvike-shop. 

Moni teistä ei varmasti tiedä, että me odotetaan esikoistamme! Kuinka jännää, samalla jopa pelottavaa, koska olet täysin vastuussa toisesta ihmisestä. Lisäksi, kaikki mitä sinä hänen vanhempana teet, he ottavat mallia. Toisinsanoen, vanhemman roolin lisäksi olet heidän opas, roolimalli, suojelija ja kaikkea muuta. Siitä saa itselleen varmasti paljon, mutta se myös ottaa paljon.
Uskon sen varmasti olevan kuitenkin palkitsevin työ, mitä ikinä elämässä tulee vastaan. Odotan äitiydestä myös ihanaa matkaa perheenä, josta me kaikki voimme oppia jotain. 

Noh, se siitä ja itse asiaan. Kävin viime viikolla hakemassa Lastentarvike-myymälän jakaman Babyboxin kaikille heidän nettisivuillaan rekisteröityneille, odottaville äideille. Tästä pääset täyttämään lomakkeen, jonka jälkeen saat vahvistuksen sekä koodin sähköpostiisi, jonka kanssa marssit sitten lähimpään Lastentarvike-myymälään noutamaan pakettisi. Paketti on täysin ilmainen, eikä se sido sinua mihinkään.


This year the box included these following items:

- 1 package of Pampers premium protection diapers (size 1, 22 pcs)
- 12 sensitive Pampers baby wipes
- 1 Philips Avent feeding bottle (125 ml)
- 1 Philips Avent pacifier 
- Viaplay gift card (two months for free) 


Tänä vuonna tästä toukokuisesta pakkauksesta löytyi seuraavat tuotteet:

- 1 paketti Pampersin Premium Protection vaippoja (koko 1, 22kpl)
- 12 kpl Pampers sensitive kosteuspyyhkeitä
- 1 Philips Avent tuttipullo (125 ml)
- 1 Philips Avent tutti
- Viaplay kahdeksi kuukaudeksi


Mielestäni paketti oli ihan kiva ja hyödyllinen. Tuttipullo ja kosteuspyyhkeet tulee ainakin käyttöön ja vaippojakin kokeillaan. Vielä en tiedä, että mihin vaippamerkkiin ja mihin tiettyihin vaippoihin päädytään, kun niin paljon valikoimaa. Etukäteen ei osaa varmaksi sanoa, mikä omalle lapselle sopii. Otan mielelläni suosituksia hyväksi todetuista tuotteista ja merkeistä vastaan! :)

XX, Vera

Comments