Get Yourself a Free Nursing Pillow


Today I'm sharing all the information on this gorgeous nursing pillow from NursingPillow.com that I got basically for free, I only paid the shipping part and some money that was left from the price since I got the Minky Pillow which is 5€ more expensive. Anyways, I won't be writing too much, just watch the video and I'll let you know how you too, can get yourself a free nursing pillow. And don't forget to subscribe to my YouTube channel if you haven't already!

You will also find good reasons to use or at least try a nursing pillow under my video on Youtube, so go check them out. Alhaalla lisää suomeksi...

            

Tilasin noin kuukausi sitten imetystyynyn meidän tulevalle pikkuiselle NursingPillow.com -sivustolta, joka on mahdollista saada siis täysin ilmaiseksi! Kuulostaa hyvältä vai mitä? Kukapa ei pitäisi ajatuksesta, että kalliiden imetystyynyjen rahat voisi käyttää sitten muihin tarpeellisiin hankintoihin..niitä kun riittää niin valtavasti. Lisäksi olen tässä erilaisissa lastentarvikeliikkeissä sekä nettisivuja selatessani huomannut, että suurin osa imetystyynyistä on erityisen tylsännäköisiä, mutta myös hurjan kalliita. Tälle tyynylle jäi postikuluineen vain 21€, enkä usko, että mistään olisin saanut näin halvalla hyvälaatuisen oloista ja kaunista imetystyynyä - ei sitten edes alennuksesta!


Tilaamani tyyny oli Lilac Minky Pillow, jonka alkuperäinen hinta on 35€ (ei sekään paha), mutta koodilla GIVEME1FREE saat 30€ hinnasta pois, jonka jälkeen maksat pelkästään postikulut ja mahdolisesti lopun summan tyynystä. Kuvioidut tyynyt ovat vain 30€, jolloin maksat pelkän postituksen, joka Suomeen olis 16€. 

Videolta löydtät varmasti lisää tietoa, mutta jos jotain kysyttävää vielä jäi, niin laita ihmeessä viestiä tämän postauksen viestikenttään tai YouTube kanavalleni.

Sharing is caring, ladies! ;)

XX, Vera

Comments