10 x Fall Bucket List

Hyvää maanantai-iltaa sekä alkanutta viikkoa <3 Syksy on hyvää aikaa rahoittua kesän jälkeen ja löytää sisäinen rytmi sekä tavoitteet, jotka auttaa jaksamaan läpi kylmän, pimeän talven. Syksyllä kannattaa myös kokeilla jotain uutta ja jännittävää! Yleensä mietin just todella paljon tulevia tavoitteita, kun uusi vuodenaika alkaa. Nyt oon viime aikoina tietysti miettinyt paljon tulevaa äitiyttä, mutta myös useita muita innostavia juttuja. Keräsin tähän pienen listan itselleni, mitä haluaisin tänä syksynä tehdä ja kokea. Poimikaa tästä ihmeessä myös teidän kalenteriinne jotain piristystä syksyyn/tekemistä syyspäiville, jos sitä kaipaatte:)

Kuva Pinterest 


Käy poimimassa omenoita. Viime vuonna luin liian myöhään tuosta koko Malminkartanon omenapuutarhasta - jossa voi siis veloituksetta käydä pomimassa omenoita - joten tänä syksynä ajattelin ennättää sinne!

Leivo omenapiirakka sekä korvapuusteja. Kaksi ehdotonta syksyn herkkua, mitä ei kyllä muutenkaan ole pitkiin aikoihin tullut tehtyä, joten näillä kotiin sitä syksyn tuoksua ja makua! Lisäksi haluan kokeilla myös jotain täysin uutta reseptiä!

Syysshoppailu. Tarvitsen vähintään uudet syyskengät sekä -takin. Kun maha alkaa tulla jo niin pahasti eteen, ettei kenkien sitominen ole mikään helpoin tehtävä, täytyy syksyksi saada jotkut helpommin & nopeammin jalkaan laitettavat kengät. Olen miettinyt nilkkureita, jotka olisi tarpeeksi lämpimät sekä matalapohjaiset, kun sellaisia ei kaapistani löydy pariakaan. Ja lämmin syystakki tosiaan myöskin suurimmaksi osaksi mahan koosta johtuen, kun ei meinaa takit mennä enää kiinni :D Pakkasilla viimeistään pitäisi takki saada kiinni. Tosin sellaista takkia havittelen, joka olisi hieman oversize-tyylinen ja menisi muutenkin kuin raskaana - ei siis mammatakki! 

Leffamaraton. Joku sateinen viikonloppupäivä haluan viettää mieheni kanssa leffamaratonin, kun sellaista emme ole vielä kertaakaan tehneet. Kun ulkona sataa vettä ikkunoihin ja kattoon ropisten, mikä sen parempaa kuin kietoutua lämpimiin viltteihin rakkaan kanssa, nauttia kuppi kuumaa sekä katsella hyviä elokuvia <3 Jos teiltä löytyy muuten jotain hyviä leffaehdotuksia, niin otan niitä mielelläni vastaan. 

Uusien tuoksukynttilöiden polttaminen. Täytyy myös hankkia ihania uusia kynttilöitä syksyyn valaisemaan tätä pimeää aikaa ja luomaan tunnelmaa.

Syksyinen photoshoot. Joku päivä otan kameran ja lähden seikkailemaan luontoon/ kivoihin maisemiin taltioimaan syksyn kauneutta.

Itseni hemmottelu!<3 
Haluan ehdottomasti hemmotella itseäni, varsinkin äitiyslomalla. Olen jo ajatellut varaavani ajan ainakin raskaushierontaan, josta olen lukenut paljon positiivsia kokemuksia.

Tallinan risteily. Olemme jo pitkään puhuneet mieheni kanssa, että kävisimme risteilyllä Tallinnassa ennen esikoisen syntymää, joten toivottavasti pääsemme pian toteuttamaan tämän pikkureissun.

Brunssi marokkolaisessa Mo Cafe:ssa. Tästä jo mainitsin kotona, että varaan lähiaikoina meille aamupalalle pöydän. Pakko päästä testaamaan tämä paljon kehuttu, marokkolaista ruokaa tarjoava ravintola. 

Järjestä pienimuotoiset babyshowerit/get together with friends. Yleensähän odottavat äidit eivät itse babyshowereita järjestä, mutta koska pidän juhlien/illanistujaisten hostaamisesta, niin ajattelin sen olevan mukava tapa juhlistaa tulevaa lasta yhdessä läheisimpien ystävien kera. Lisäksi saan leipoa kunnolla, eikä tarvitse huolehtia siitä, kuka söisi ne kaikki :D


Kyllähän näitä keksisi vaikka kuinka paljon, mutta tässä nyt kymmenen niistä! Tulen kyllä jakamaan muitakin kivoja syysjuttuja blogissani. 

xx, Vera



Comments